Добредојдовте

Разгледајте ја најновата брошура со производи на Хербалајф – ќе најдете сѐ што треба да знаете за производите на Herbalife®, и многу повеќе.

Најдете го вашето Хербалајф решение за основна дневна исхрана; од контрола на тежината и енергија, до исполнување на зацртаните нутритивни потреби – има за секого по нешто, без разлика на вашата цел.

Ова издание вклучува:

  • Додаток за wellness анализа
  • Дневен план со 5 мали оброци
  • Сузан Бауерман го пренесува своето знаење за исхрана
  • Фитнес совети од Саманта Клејтон
  • Искуства на клиенти
  • Успешни приказни на спортисти

За повеќе информации, контактирајте го вашиот независен дистрибутер на Хербалајф.

Погледнете ја Брошурата со производи

Погледнете ги етикетите на производите